Bevis – Hur mycket tål en Mus?

Igår när jag postade bilden på musjakten på facebook tyckte Martina att jag var elak.

”Martina: Men varför lät du inte katten äta upp den?
Nu ligger den ju där och lider stackarn.

 

Jag: Men han lekte ju bara med den och det var oxå hemskt. Moment 22. Och jag vill inte ha en död mus inne hela dagen när jag inte är hemma.

 

Martina: Det påstås ju att musen blir mörare om man skrämmer den först, han hade nog käkat upp den efter ett litet tag, sen att städa upp en liten liten magsäck i från golvet är kanske inte heller något vidare trevligt:)”

 

Sedan var det något om att de är överlevare och att de visst klarar av att bli kastade från andra våningen i femton minus… I told her wrong… Och här har ni beviset jag hittade när jag gick till soporna tidigare idag!

MouseCompletely död. 
Så ja, Märta – I panik funkar det att slänga halvdöda möss från balkongen i femton minus. Även fast det gör ont i själen och jag hellre hade haft de i en bur och klappat så som jag hade Asta, Ebba, Margit och Saga på den tiden det begav sig.
Visst vore det bättre. Men just nu funkar det inte.

Och för att bespara Talibanen en helt hysterisk mor får vi göra på detta viset.
(Och ja, jag skall ringa mormor så hon kan komma och städa gräsmattan innan Talibanen ser, jag lovar)

Så nu vet ni det. Om ni får möss hemma menar jag. Det är ju inte främmande om man bor i hus. Vissa av Er gör faktiskt det.
Det var dagens tips från mig.

Tack och Adjö!

 

2 tankar på “Bevis – Hur mycket tål en Mus?

  1. Aw :( Rest in Peace!
    Jag hade då trott att en mus klarat av ett fall från 2a våningen, oavsett väder. Men han kanske dog av… panik/skräck/hjärtinfarkt? Det låter kanske fjantigt, men så kan det ju vara :D

    • Haha.. Jo, jag tror nog kanske det var lite kombon där ja! ;) Men jaja… tack och lov att han inte är här inne längre i alla fall! ;)
      Sad to say lixom! :)

Lämna en kommentar