Skrika sig lite vaken och så?

pizap.com14272779231321

Morgonen ser ut såhär. Varje morgon. Varje måltid på dagen.

När den här perioden är över lovar jag att aldrig mer äta soppa eller shake i hela mitt liv!
Förhoppningsvis aldrig något med tjockare koncistens än lättmjölk!
Man kan säga att varje shake är en kamp.
Men skam den som ger sig.
(Vi skall diskutera detta vidare någon av de kommande dagarna!)

Imorse fick jag i alla fall skapat en: ”Skråla dig pigg och vaken i bilen” lista på telefonen.
I min bil finns nämligen ingen cd-spelare och sådana där moderna grejer. Där kör vi med kassettband. Och ja …nog för att jag spelar mycket kassettband hemma så vill jag inte dra med dom ut i bilen. Hua.. tänk om det fastnar/går sönder och gud, vet ..
Så nu är min lilla högtalare med i bilen och vi kan dunka på ganska bra jag och min mobil. Himla fint det där … Skråla sig vaken. Känna att får lite syre i lungorna.
Oavsett om det skriks till MisFits eller Britney Spears. Varför det skriks till sistnämnda kan ju ha flera olika orsaker förstås.

Vad skriker ni Er helst vakna till på morgon? Eller skriker ni inte alls? :)

Annonser

7 thoughts on “Skrika sig lite vaken och så?

 1. Varje morgon i lurarna så snurrar ”electric worry” med Clutch, man får upp tempot å värmen när den drar igång, å känslan av att gå å vråla för sig själv på folktomma gator klockan 6 på morron är ju oslagbar, man tror man e ensam, men…. :D

  • Haha…sådant är underbart!! Den stilla morgontimman när man tror att ingen annan är ute ..
   Eller när man fortsätter skråla in på jobbet och tror att ingen annan kommit .. Jodå, det sker allt ;)
   Skall minsann kolla upp vad det är för låt innan jag lägger mig!
   Sov gott! ;)

   • Ahahaha!! Ja nu när du säger de, vilken underbar syn för gudarna (och alla andra morgontrötta Östersundare) när jag går längs gatorna å vrålar: VAMANOS VAMANOS!!! *dör lite* men de bjussar jag på :)
    Hur går de med sopphelvetesdrickandet då?? Jag vet exakt vad du går igenom, började på I-trim i höstas och kickstartade med 12 veckors soppslurpande, fiii fan säger jag bara. Tack å lov fick man ”byta upp” från pulversoppor till mer smakrika smoothies efter 3 veckor, men ändå….. nu äter jag vanlig mat igen, men byter ut en måltid om dagen mot en smoothie. Efter mycket om och men, så har jag lärt mig uppskatta dom små rackarna :) enkelt å bekvämt, ingen disk eller behöva fundera på va fan man ska laga till middag :)
    Kram å pepp från Östersund.

    • Hahaha! Jag kan verkligen se det framför mig!
     Du kan ju alltid göra en liten videoblogg av fenomenet? :P
     Och du… soppor och shakes kan ju dra åt ….. *host* Men Jo, det gör absolut sin verkan! Så man skall väl vara tacksam..
     Men aldrig/ever/never igen och allt det där! Huuuu! Varje kopp är en rysning.. Sopporna alltså. Fortfarande aldrig fått i mig en hel. Urk!
     Shaken är bättre.. miljoner gånger.. men gott det vette fan :D
     Men kanske .. om ett år eller sjutton så! Haha!
     Hur funkade I-trim? Var det bra? Har du hållt vikt och sådant efteråt?
     Ha en riktigt fin söndag! Kram

     • Haha, vi får väl se huruvida de kommer en videoblogg på de :P
      Jomen I-trim har funkat bra för mig iaf, har bara varit med ett halvår, å har nyss börjat äta på riktigt igen. Det är nog snarare så att det är nu kampen börjar, att lära sig tänka rätt, äta rätt och framför allt att äta regelbundet. Sen ere ju de där med motionen oxå, de är många nya intryck för hjärnan som ska arbetas in. Jag tar en vecka i taget helt enkelt, har hittills gått ner 23 kilo och ska ha bort 7 till innan jag är i mål.
      Den största kampen ligger framför mig, att bibehålla mina nya rutiner. Jag unnar mig en kaka då och då, äter det jag är sugen på (fast med nå så in i helvete mer grönsaker än förut) och tränar 3 dagar i veckan. Min hälsocoach på centret säger att ”du kan äta allt, men inte alltid” , det försöker jag ta fasta på, för jag skulle go bananas helt om jag inte fick äta sånt jag tycker om. Du får väl fråga igen om ett halvår huruvida de funkar :D
      Min syster har gjort en GBP, å för henne funkar de helt okej, även om hon på senare tid har börjat mula i sig lite för mycket gosaker ;) men hon kämpar på. Som du skrev så är ju inte en GBP lösningen på allt, man måste kämpa nå så in i skogen. Men jag håller alla tummar, tår å tassar häruppe – de här fixar du! De här fixar VI! Kram kram!

      • Jag väntar ivrigt på videobloggen! :D
       Och ja, det är nog både för dig och mig det där tänket det handlar om. Man måste ju vända om och vrida på allt man gjort innan. Gör om och gör rätt. Det är faktiskt lättare sagt än gjort!
       Och geez, vilket fantastiskt jobb du har gjort! 23 kg är ju Massor verkligen!! Du kommer klara dom sista galant. Det Vet jag!! :) Grymt kämpat verkligen!!
       Ingen viktnedgång går av sig själv. Allt handlar om att kämpa… om och om igen! Men visst fasen klarar vi det!! Heja Oss!! :D
       Ha en riktigt Glad Påsk nu (med lagom med påskmat … själv äter jag mitt förbannade pulver :p)
       Kram på dig!

       • Klart som fan att vi fixar de!! Du får dricka sopporna ur finglas med parasoll, så de blir lite festligare ;) Å jo – jag ska ta de lugnt me påskmaten, fixade ju julen rätt smärtfritt, så de e väl själva den om jag inte ska fixa påsken oxå utan att hamna i frosseriets galna famn :P
        Ha en riktigt skön påsk ni oxå! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s