Kortversionen av helgen…och Talibanfunderingar..

pizap.com14264107010211

Hämtade upp den här donnan i fredags. Skulle ha varit på möte men då det blev inställt fick vi plötsligt ett par timmar över. Passade alldeles ypperligt då vi behövde fredagshandla och lite annat smått och gott, Skönt att ha det avklarat innan kören som slutar 17.00 – Det är ju så med fredagar, vare sig man gillar helg eller inte .. Man är ganska sugen på att komma hem och har inte lust att spendera massa tid i en överfull matbutik!

Kör it was och som ni vet så är det i kyrkan.
När vi kom dit såg det ut såhär utanför:

pizap.com14264110172441

”Men herregud, mamma! Vad många människor som har dött här idag” – var Talibanens kommentar.

Jag kunde inte låta bli att fnissa lite innan jag förklarade hur det där med begravningar gick till. Det är minsann inte så lätt att veta hur allt går till i vuxenvärlden!

När kören var klar mötte vi upp höjdpunkten för helgen. Fina C kom från Göteborg. Hennes första gång här i den lilla staden. Så väldigt underbart att ha henne här. Både jag och Talibanen jublade ganska länge och många gånger under kvällen.

pizap.com14264116983491

Taliban beställde tacos och kladdkaka till efterrätt. Och självfallet blev det så!
Lite sent men alldeles så mysigt innan både hon och vuxna kom i säng den natten. Så mycket att prata ikapp. Så mycket saknad!

Det var tungt att köra henne till tåget igår och jag hade velat ha kvar henne ett tag till, men det var visst ett liv hemma i storstaden som kallade. Men jag är hemskt tacksam för dygnet vi fick!

Vi lördagsskrotade mest. Vi behövde det. I vanlig lördagssordning. Övade lite på att cykla. Man kan säga att hon ärvt sin mammas balans och det här med att cykla är då inte det lättaste. Men snart tar hon det …hoppas jag!
Avslutade med Mello och Talibanen fick lite kladdkada. Igen. Är det lördag så är det!

Idag är det söndag. Klockan har redan passerat tolv. Liten äter lunch och vi skall strax bege oss ut i solen och få lite luft. Öva lite mer på att cykla. Lägga oss och måla med utekritor. Ta en promenad.
I eftermiddag blir det födelsedagsmiddag hos morderen. Tur att en annan går på pulver. Råkade dessutom bita/gnissla sönder en tand så den klöv sig igår. Smidigt så.
Och dyrt! Suck!

Så vi satsar väl på en akuttid till tandläkaren -igen- imorgon och tackar för att det är måndag.

Har ni haft en fin helg? Vann rätt låt? Tittade ni  ens?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s